woManhattan

Znate li šta se dešava vašem koferu nakon što ga predate na aerodromu?

Moj prtljag nije stigao tamo gde i ja – ovako zvuči kratka horor priča svakog putnika.

Moj kofer i ja spremni za put

Moj kofer i ja spremni za put, Foto: Instagram

Da li ste se ikada pitali zbog čega se to dešava i koji “šraf” zakaže, pa da vaš kofer, umesto npr. u Parizu, završi u Milanu? Iako se ovo najčešće dešava na povezanim letovima, čak i kada putujete direktno na krajnju destinaciju, možete ostati bez svog prtljaga. A to je uvek loša vest!

Najbolji savet koji vam iko može dati jeste da u ručnom prtljagu ponesete stvari koje su vam neophodne za taj dan i eventualno sutra – veš, sredstva za ličnu higijenu (u dozvoljenim količinama i merama), bar jedan par obuće i kompletnu odevnu kombinaciju, posebno ukoliko vas čeka važan sastanak – ne želite da odete u trenerci i patikama, kako ste putovali, ili da jurite da pronađete nešto što biste mogli da nosite i trošite uludo novac i vreme.

Takođe, postoji i način da se bar donekle osigurate – trekeri vašeg kofera, od kojih su najpopularniji Trakdot i LugLoc, oba po ceni od 70 dolara (ok ok, 69.99).

Očigledno mnoge muči isto pitanje – kakve putešestvije mora da prođe kofer od trenutka kada ga predate, pa dok ne stigne na destinaciju, zato sada možemo da vidimo snimke koji su pred nama.

https://youtu.be/I0XVxjtF4YU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Znate li šta se dešava vašem koferu nakon što ga predate na aerodromu?